Lidmaatschap

Als uw kind lid wil worden van Scouting Stanley 55 dan is mogelijk dat uw kind eerst ter kennismaking een aantal keer komt kijken bij de opkomst van de groep waar uw kind deel van zal gaan uitmaken. Als u besluit dat hij/zij lid mag worden van Scouting Stanley 55 dan kun u hem of haar opgeven middels het inschrijfformulier.

Enige tijd na ontvangst van het inschrijfformulier wordt het kind geïnstalleerd. De verantwoordelijk leid(st)er informeert u hierover vroegtijdig. Iedere speltak binnen Scouting Stanley 55 heeft zijn eigen kleur blouse en uw kind dient, voordat hij/zij wordt geïnstalleerd, in het bezit te zijn een blouse in de juiste kleur.

De contributie bij onze Scoutinggroep bedraagt :

Bevers IcoonMeisjes IcoonJongens IcoonScouts IcoonExplorers IcoonPer jaar € 147,50
Rover Scouts IcoonPer jaar € 72,50

Voor het inschrijven van nieuwe leden berekenen wij eenmalig € 16,50 inschrijfkosten per nieuw lid.


De contributie komt voor het grootste deel ten goede aan de programma’s, de materialen en het clubhuis. Het overige wordt afgedragen aan de landelijk vereniging Scouting Nederland en aan de Regio waar onze groep deel van uit maakt. Voor het Zomerkamp en weekendkampen wordt een apart bedrag gevraagd. Heeft u nog vragen over financiën dan kunt u uiteraard contact opnemen met de penningmeester van de groep.

Sinds 1 september 2010 hebben wij ook een regeling voor ooievaarspas bezitters! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Aan de aanschaf van het uniform zijn kosten verbonden. Hiervoor kun je terecht bij de ScoutShop.